Netfliks otkazao popularnu seriju "1899" posle samo jedne sezone: Rasplet verovatno nećemo saznati

Striming servis Netfliks otkazao je seriju 1899 posle samo jedne sezone, koja je završena velikim obrtom čiji se konačan rasplet, po svemu sudeći, nikada neće saznati.
Netfliks otkazao popularnu seriju "1899" posle samo jedne sezone: Rasplet verovatno nećemo saznati
Foto: Pixabay
"Teška srca moramo da vam kažemo da 1899. neće biti obnovljena", objavili su na Instagramu koautori serije Baran bo Odar i Žantje Fris, a prenosi Total Film.
"Voleli bismo da smo završili ovo neverovatno putovanje sa drugom i trećom sezonom kao što smo uradili sa Darkom. Ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako ste planirali. Takav je život. Znamo da će ovo razočarati milione fanova. Ali želimo da vam se od srca zahvalimo što ste bili deo ove divne avanture", naveli su oni u zajedničkoj izjavi.
Serija je na Netfliksu objavljena 17. novembra i prati sudbonosno putovanje Kerberosa, parobroda sa imigrantima koji su krenuli iz Evrope u Njujork na pragu 20. veka. Međutim, poslednja epizoda prve sezone završila se velikim obrtom čiji konačan rasplet, po svemu sudeći, nećemo nikada saznati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.