VIDEO: Objavljen trejler za novog Asteriksa i Obeliksa u kojem je Zlatan Ibrahimović negativac

Objavljen je trejler za najnoviji film o galskim strip junacima Asteriksu i Obeliksu pod naslovom "Asterix and Obelix: the Middle Empire", reditelja Francuza Gijoma Kanea.
S ukupnim budžetom od 60 miliona evra, peti film iz slavnog serijala biće jedan od najskupljih u francuskoj istoriji. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar poverio zadatak da izbriše nepobedivo galsko selo, jedinu teritoriju u Galiji koju nije osvojio.
Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Kajus Bonus smenjen je s dužnosti, a na njegovo mesto, u rimski garnizon u susedstvu sela, stiže Gaj Antivirus.
Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezareva naredba zakon, a pokušaće da je sprovede u delo dok su Asteriks i Obeliks u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smeštena je na Istok, gde su se nerazdvojni prijatelji zaputili kako bi pomogli princezi u nevolji, piše portal movieweb. 
 
Ulogu Obeliksa dosad je tumačio Žerar Depardje, ali u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Žil Leluš. Cezara ovaj put glumi filmska zvezda Vensan Kasel. U novom filmu ponovo se pojavljuje Kleopatra, a tu ulogu je od Monike Beluči preuzela proslavljena francuska glumica Marion Kotijar. Lukavog i odvažnog Asteriksa glumi Gijom Kane.
 
Franšiza u malim ulogama često ugošćuje slavne osobe koje nisu profesionalni glumci. Tako se u filmu "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra" pojavio nekad najbolji fudbaler sveta Zinedin Zidan, dok je 2008. u filmu posvećenom Olimpijskim igrama u antičkoj Grčkoj nastupio pilot Formule 1 Mihael Šumaher. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.