VIDEO: Poznati lik se vraća u seriju "The Simpsons" nakon 33 godine

U popularnu animiranu seriju "The Simpsons" vratiće se poznati lik koji se pojavio u prvoj sezoni još pre 33 godine.
U prvoj sezoni koja sadrži 13 epizoda brak Homera i Mardž suočen je s brojnim izazovima. U 10. epizodi pod nazivom "Homer's Night Out" Mardž izbacuje Homera iz kuće nakon što je fotografisan kako pleše sa striptizetom Princezom Kašmir tokom momačke večeri.
U prethodnoj epizodi "Life On the Fast Lane" Homer je zaboravio da kupi poklon Mardž za rođendan, a potom je u žurbi kupio kuglu za kuglanje. Mardž nije bila impresionirana, posebno jer je Homer nameravao da koristi kuglu.
 
Ipak, Mardž je iz inata uzela kuglu, ali je u dvorani upoznala Žaka, instruktora kuglanja koji je pokušao da je osvoji. Međutim, ona ga je ma kraju odbila.
 
Sada, 33 godine kasnije, Žak se vraća u Springfild s nejasnim namerama.
 
 
Žaku glas posuđuje glumac Albert Bruks, a lik se pored prve sezone pojavljivao veoma kratko u nekoliko navrata. Zbog toga će ovo ipak biti njegov prvi pravi povratak u seriju.
 
Serija "The Simpsons" je u 34. sezoni i najdugotrajniji je TV sitkom u istoriji SAD-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film