VIDEO: Objavljen prvi trejler nastavka filma "Dina", Ostin Batler neprepoznatljiv

Nastavak filma "Dina", koji bi trebalo da bude prikazan 3. novembra ove godine, dobio je prvi trejler.
U njemu vidimo Pola Atreida (Timoti Šalame) i njegovo zbližavanje sa Čani (Zendaja) i Slobodnjacima, ali i nove likove. Prvi put vidimo i princezu Irulan koju igra Florens Pju i Fejd-Rautu Harkonena kog tumači Ostin Batler, kao i lejdi Margo (Lea Sejdu), prenosi Euronews Srbija.
"Dina 2" bavi se adaptacijom drugog dela knjige i istražuje mitsko putovanje Pola Atreida, dok se sveti zaverenicima koji su mu uništili porodicu. Suočavajući se sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on je u misiji da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.
 
U drugom delu suočava se i sa Fejd-Rautom Harkonenom, svojim velikim neprijateljem, kog je u filmu iz 1984. u režiji Dejvida Linča igrao pevač Sting. Reditelj je očigledno odlučio da potpuno izmeni izgled tog protagoniste, pa Ostin Batler izgleda praktično neprepoznatljivo kao jedan od članova porodice Harkonen.
 
Takođe ćemo saznati više o ulozi princeze Irulan u životu glavnih protagonista i upoznati njenog oca, imperatora Šadama VI kog igra Kristofer Voken. 
 
Inače, uskoro stiže i serija "Dune: The Sisterhood", koja će se baviti poreklom reda Bene Geserit i biti smeštena 10.000 godina pre događaja iz prvog filma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.