Švarceneger: Završio sam sa Terminatorom, poslednja dva filma nisu bila dobra

Glumac Arnold Švarceneger izjavio je da je završio sa ulogom Terminatora u istoimenom holivudskom filmskom serijalu.
"Franšiza nije gotova. Ja jesam. Dobio sam poruku jasnu i glasnu da svet želi da se ide dalje sa drugačijim temama kada je u pitanju 'Terminator'", rekao je Švarceneger u intervjuu filmskom sajtu Hollywood Reporter.
Istakavši da je uloga čovekolikog robota iz budućnosti u velikoj meri odgovorna za njegov uspeh, Švarceneger je rekao da će SE na nju uvek osvrtati sa naklonošću, kao i da su bila sjajna početna tri filma naučnofantastičnog serijala "Terminator" (1984), "Terminator: Sudnji dan" (1991) i "Terminator: Pobuna mašina" (2003).
"Broj četiri (Terminator: Spasenje 2009) nije bio, jer sam tad bio guverner (Kalifornije). Potom, petica (Terminator: Genesis 2015) i šestica (Terminator: Mračna sudbina 2019) nisu odradili posao što se mene tiče. Znali smo to unapred, jer jednostavno nisu bili dobro napisani", ocenio je američki glumac austrijskog porekla.
  • Vox

    20.05.2023 08:35
    Mračna sudbina
    Mračna sudbina je extra! Bolja od prethodna dva... Rado je uvek gledam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.