VIDEO: Objavljen prvi trejler za istorijski spektakl "Napoleon" sa Hoakinom Finiksom

Apple i Sony objavili su prvi trejler za istorijsku dramu "Napoleon", koju je režirao reditelj Ridli Skot.
Film dolazi nakon neuspeha Skotove poslednje istorijske drame "The Last Duel" iz 2021. godine.
Radnja filma biće fokusirana na Napoleonov uspon na vlast i nestabilnu vezu s caricom Žozefinom. Film će prikazati i dinamične scene borbe kroz koje se može videti Napoleonova vojna i taktička genijalnost.
Glavne uloge igraju oskarovac Hoakin Finiks kao Napoleon Bonaparta, i Vanesa Kirbi, poznata po filmu "Pieces of a Woman", kao Žizefina.
 
Film će bioskopsku premijeru imati 22. novembra ove godine, a kasnije će biti dostupan i na striming platformi Apple TV+.
 
  • Misa

    22.07.2023 23:00
    Francuzi ga cene više od bilo koje ličnosti iz svoje istorije, zašto?
  • Citalac

    14.07.2023 06:36
    Napoleon je zlocinac i masovni ubica. Ne mogu da verujem da snimaju filmove kao da je on pozitivna licnost. Patoloski je mrzeo francuze i demostrante u parizu je rasterso pucajuci topovima u ljude. Psihopata koji je ostavio pola miliona svojih ljudi da crknu u rusiji dok se on kocijama povukao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film