"Barbi" do milijarde gledalaca za samo tri nedelje prikazivanja

Film "Barbi" rediteljke Grete Gervig trebalo bi da za samo tri nedelje prikazivanja u bioskopima premaši zaradu od milijardu dolara od globalne prodaje karata.

Ovim će biti oboren rekord koji je ranije držao film "Čudesna žena" koji je režirala Peti Dženkins.

"Barbi", koju je Gervig režirala i za koju je bila koscenarista, prihodovala je još 53 miliona dolara sa 4.178 lokacija u Severnoj Americi ovog vikenda, prema procenama koje je danas izneo studio, preneo je Rojters.

Film koji je producirala Margo Robi nalazi se na prvom mestu po zaradi već tri sedmice, a Vorner Bros je saopštio da će preći milijardu dolara prihoda pre kraja dana.   
U savremenoj istoriji, samo 53 filma su zaradila više od milijardu dolara.
 
Tri filma za koja žene potpisiju zajedničku režiju su i dalje ispred "Barbi", uključujući filmove Dženifer Li "Frozen" (1,3 milijarde dolara) i "Frozen 2" (1,45 milijardi dolara) i "Kapetan Marvel" Ane Boden (1,1 milijarda dolara). 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.