Rodni iz Mućki u nastavku serije o doktoru Frejžeru

Oživljavanje višestruko nagrađivane američke komedije odvija se u Bostonu, a glumac poznat po ulozi Rodnija Trotera igra profesora i prijatelja psihijatra Frejžera.
Paramaunt+ je objavio da novi serijal sa Gramerom u ulozi psihijatra dr Krejna počinje sa emitovanjem u oktobru. Nikolas Lindherst, koji je igrao Rodnija Trotera u Mućkama, igraće Alana Kornvola, Frejžerovog starog prijatelja sa koledža koji je postao univerzitetski profesor.
U nastavku serije, Frejžer se vraća u Boston, gde se njegov lik inače prvobitno pojavio u američkom sitkomu Čirs, sa "novim izazovima sa kojima se treba suočiti, novim vezama koje treba stvoriti, i starim snom ili dva", naveli su producenti.
 
Serija Frejžer, počela je sa emitovanjem 1993, trajala je do 2004, a u njoj su glumile i Džejn Livs kao Dafni Mun, Dejvid Hajd Pirs kao dr Najls Krejn i Peri Gilpin kao Roz Dojl.
 
 
Često pominjan u originalnoj seriji, lik Frejžerovog sina Fredija tumači Džek Katmor-Skot.
 
Dodat je i novi lik - Olivija (Toks Olagundoje), Alanova koleginica i šefica Odseka za psihologiju univerziteta.
 
U emisiji se takođe pridružuju zvezda Džes Salgeiro kao Fredijeva cimerka Eva, i Anders Kit kao Frejžerov nećak Dejvid.
Tokom prikazivanja, komedija je pokupila mnoštvo nagrada i dobila široko priznanje kritike, a Gremer je za svoju ulogu osvojio Emi, Zlatni globus i nagrade Udruženja filmskih glumaca. Serija ima 37 Emija od ukupno 107 nominacija.
 
Snimljena pred studijskom publikom uživo u studiju Paramaunt u Los Anđelesu, emisija će početi da se emituje na Paramount+ 12. oktobra u SAD i Kanadi i 13. oktobra na drugim mestima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film