Ridli Skot planira da objavi verziju Napoleona koja traje četiri i po sata

Ridli Skot želi da objavi verziju filma o Napoleonu koja traje čak četiri i po sata.
To će biti produžena verzija koja će se više fokusirati na Žozefinin lik i dati više detalja o njenom braku sa slavnim carom. Normalna bioskopska verzija, s Hoakinom Finiksom u glavnoj ulozi, trebalo bi da traje 157 minuta.
Radnja Napoleona biće fokusirana na Napoleonov uspon na vlast i nestabilnu vezu s caricom Žozefinom. Film će prikazati i dinamične scene borbe kroz koje se može videti Napoleonova vojna i taktička genijalnost. Premijera je zakazana za 22. novembar.
Ovo neće biti prvi put da Skot objavljuje dve verzije svog filma. "Blade Runner" postao je ozloglašen po broju različitih verzija koje su objavljene, a obožavaoci i danas raspravljaju o tome koja je bolja.
 
 
Skotu takođe nisu strani filmovi dugog trajanja. Gladijator je trajao 155 minuta, a Američki gangster 157 minuta.
 
Produžene varijante ponekad nisu loš izbor. To pokazuje Skotov ep "Kingdom of Heaven" s Orlandom Blumom u glavnoj ulozi. Bioskopska verzija nije se preterano svidela publici, ali nakon što je objavljen 45 minuta duži snimak, to je rezultiralo popunjavanjem rupa u zapletu i daleko detaljnijim likovima. Rediteljska verzija tog filma trajala je 194 minuta.
  • Mr Pit & 12 guslaca

    09.09.2023 20:36
    Уместо да гледам филм о Наполеону четри и по сата - радије бих да пијем Brandy "Napoleon" четри и по дана!
    (Мр Пит & 12 'гуслача')
  • Marko

    04.09.2023 09:38
    Sprzena zemlja i Francuska
    Jel ima u filmu kako su ga isprasili Romanov i Kutuzov?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.