VIDEO: Film "Što se bore misli moje" srpski kandidat za Oskara

Srbiju će u trci za prestižnu filmsku nagradu "Oskar" za ovu godinu predstavljati film "Što se bore misli moje", reditelja Milorada Milinkovića.
Selekciona komisija za odabir srpskog kandidata za nagradu "Oskar" većinom glasova je donela odluku da je srpski kandidat za ovu nagradu film "Što se bore misli moje", reditelja Milorada Milinkovića, saopštio je Filmski centar Srbije.
Reditelj koji je široj publici poznat po filmovima "Mrtav ladan" i "Čitulja za Eskobara", publici je predstavio uzbudljiv istorijski triler, koji govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i o događajima koji su prethodili samom tragičnom činu.
Lik kneza Mihaila tumači Dragan Mićanović, a u filmu još glume i Nataša Ninković, Jana Ivanović, Miloš Timotijević, Aleksandar Srećković, Nebojša Dugalić…
 
Film je premijerno prikazan na 58. Filmskim susretima u Nišu, a bioskopska distribucija je počela 20. septembra.
  • Lili

    23.10.2023 08:41
    FIlm je ocajan
    Pitajte glumce koji glume u predstavi Sto se bore misli moje sta misle o scenariju (UKRADEN) a inace film je OCAJAN
  • katja

    07.10.2023 23:04
    film zbrka
    Film je loš, bez emocija i energije. Loša gluma osim Nebojše Dugalića.
    Scenario je očajan.Glumci ne glume već recitujj....
  • Bojan

    28.09.2023 19:45
    Neobavesteni
    @Ludovički
    A jok nije na liniji ,a dobija pare od Telekoma za filmove i serije kao i iz budzeta drzave. Svi su oni na globalistickoj liniji samo su u dve frakcije razvrstani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.