Dizni objavio prvu sliku iz Snežane (i sedam patuljaka) - ljudi nisu oduševljeni

"Snežana" je nadolazeći igrani film popularnog klasika Snežana i sedam patuljaka iz 1937. godine.
Glavnu ulogu imaju Rejčel Zegler i Gal Gadot. Snežanu režira Mark Veb (Čudesni Spider-Man), dok producentsku palicu ima Mark Plat (Mala sirena).
Film je daleko od izlaska, a već se našao u središtu kontroverzi. Glavna glumica Zegler komentarisala je kako kultni klasik nije dobro ostario zbog prikaza žena na pozicijama moći. 
Zatim je tu odluka da se iz igranog filma izbace patuljci i zamene magičnim stvorenjima. Ta odluka posebno je naljutila glumce patuljastog rasta koji su postali sve glasniji oko nedobijanja uloga patuljastih likova u raznih filmskim i televizijskim projektima.
 
 
Dizni je sada objavio prvu sliku iz nadolazećeg filma i razljutio fanove Snežane i sedam patuljaka. Čini se kako su patuljci ipak u filmu, ali nisu u pitanju pravi glumci, već CGI likovi. 
 
Ne samo da su objavili prvu službenu sliku iz filma, već i novi datum izlaska, koji je sada na rasporedu 21. marta 2025, gotovo godinu dana kasnije od prvobitnog plana.
  • savremenik

    01.11.2023 06:15
    Nova pravila
    Snežana ne sme da bude belkinja,a takođe ni patuljci. Među njima mora da bude i pripadnika LGBT zajednice, a i žena takođe.
  • @Zbog maksimalnog

    29.10.2023 20:30
    Milenijalci
    Mislim da ste pogresili generaciju jer su milenijalci (Gen Y) od 1981-1996. Ovde pre mislim da ciljate na Gen Z...
    Mada realno nije ovde ni jedna generacija kriva, ve lc se po svoj prilici politika uvukla gde je god mogla
  • Zbog maksimalnog

    29.10.2023 18:56
    Skrnavljenja
    Svega uz šta smo mi kao starije i normalne generacije odrastali, tu računam sve generacije pre nakaznih i debilnih milenijalaca, želim holivudu da propadne što pre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.