Objavljena lista najomraženijih TV likova: Neki zbog njih menjaju kanal

Sajt Ranker objavio je listu najomraženijih TV likova, a koja je kreirana na osnovu 250 hiljada glasova.
Na listi je nekoliko glumaca "Igre prestola", kao i serije "Glee", pa čak i neki animirani likovi.
 
Lista je poslednji put ažurirana 24. novembra, a obuhvata ukupno 257 hiljada glasova. Uz listu navode da ćete otkriti da postoje neki likovi koje svi toliko mrze da niko ne trepne kada sazna da su blizu vrha ove liste groznih TV likova.
"Da li ste ikada prestali da gledate seriju samo zato što vas je jedan lik toliko iznervirao? Ovo je lista o njima", poručuju.
 
Lista uključuje neke od najpodlijih TV likova. Oni nisu nužno podli zato što su loši ili zli, već jednostavno zato što svaki put kada se pojave na ekranu, poželite da jednostavno nestanu. Drugim rečima, to nisu likovi koje "volite da mrzite", oni su nepopularni pa čak i dosadni likovi koje jednostavno ne možete da podnesete.
Prvo mesto zauzeo je Džefri Barateon iz "Igre prestola", a Ranker navodi: "Njegov prikaz prezrenog lika drži nas na ivici naših sedišta, željno iščekujući njegov sledeći đavolski potez".
 
 
Još jedan lik iz "Igre prestola" je na drugom mestu, a radi se o Remziju Boltonu.
 
Treće mesto zauzima Šou Taker ("Fullmetal Alchemist: Brotherhood"), Guverner iz serije "The Walking Dead" je na četvrtom mestu, a peto zauzima Rejčel Beri iz serije "Glee".
 
Na listi su se našli i Livija Soprano iz "Sopranosa", Ezra Fic iz serije "Pretty Little Liars", kao i Emili Valtam iz "Prijatelja" i to na 26. poziciji.
 
Zanimljivo je da je na listi i lik Dore iz istoimenog animiranog filma.
 
Celu listu možete pogledati OVDE.
  • Teča iz Kanade

    01.12.2023 06:31
    Ovo je nasa top ten lista:
    1. Aca Srbin
    2. Jovanov
    3. Orlic
    4. Bakarec
    5. Martinovic

    Od drugog do petog mesta svi su mi dragi tako da moze da bude i drugaciji redosled. Pre neki dan na SOS Kanalu Aca Srbin i miting negde u Srbiji, za nepoverovati!
  • Zemlja čudesa

    29.11.2023 08:21
    Imamo mi TV lika zbog kojeg uopšte više ne uključujemo taj uređaj, a i radio sve ređe...
  • NS

    29.11.2023 07:44
    Ko i ja kad čujem onu spikerku na Signalu. Jezivo iritantna, od boje glasa pa do netalentovanosti u voditeljstvu i glupim komentarima. Čim je čujem menjam stanicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.