Del Boj se još jednom vraća na male ekrane

Ser ​Dejvid Džejson, svima poznat i kao legendarni Del Boj, vraća se na male ekrane ovog Božića u specijalu Mućki, koji je sniman za "Channel 5".
Često ocenjen kao najveći britanski sitkom svih vremena, serija je prepuna božićnih specijala, uključujući legendarnu epizodu "Time on our hands" u kojoj su Troterovi konačno postali milioneri.
Sada se Džejson vraća na naše ekrane s posebnim dokumentarnim filmom "The Story of Only Fools and Horses at Christmas", u kom će govoriti o mnoštvu kultnih prazničnih epizoda.
Povrh toga, sam Del Boj će odabrati svoju najbolju božićnu epizodu u specijalu, a pridružiće mu se još nekoliko drugih koji su nam doneli Mućke.
 
Poslednja epizoda Mućki je snimljena pre 20 godina, zaokruživši stvari božićnim specijalom iz 2003. "Sleepless in Peckham". Od tada sve što smo imali od Trotersa je bio kratki specijal pre devet godina s Dejvidom Bekamom, gde su Rodni i Del lagano izigrali slavnog bivšeg fudbalera.
 
Nažalost, malo je verovatno da ćemo imati pravo okupljanje u seriji jer je prema "Metrou" Nikolas Lindhurst (Rodni Troter) rekao da ne može to da uradi zbog smrti scenariste Džona Salivana i niza klasičnih članova glumačke postave, navodi "LADbible".
  • Željko

    11.12.2023 07:52
    Rodney
    Dont be a ploncker!!!
    Snimi epizodu dok još imaš s kim, PLEASE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.