Jedna serija je nominovana za Emi ukupno 53 puta, a nijednom ga nije osvojila

Dok su "Succession", "The Bear" i "Beef" odnele najviše nagrada na ovogodišnjoj dodeli Emija, glumci i ekipa serije "Better Call Saul" napustili su ceremoniju u Los Anđelesu praznih ruku.
Ali to nije novo iskustvo za vrlo hvaljenu kriminalističku dramsku seriju, koja je prvi put prikazana 2015, a poslednja epizoda emitovana je 2022.
 
"Better Call Saul" sada drži rekord za najviše gubitaka na Emijima, piše Variety, koji ju je nazvao "najviše omalovažavanom serijom svih vremena".
Serija, u kojoj je glumio Bob Odenkirk i koja je prednastavak kritički hvaljene serije "Breaking Bad", dobila je neverovatne 53 nominacije za Emi tokom šest sezona prikazivanja, ali na kraju nije osvojila nijedan.
 
Ove godine poslednja sezona "Better Call Saula" nominovana je za četiri Emija, uključujući najbolju dramsku seriju, najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji (za što je Odenkirk bio nominovan šest puta), najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji i izvanredan scenario za dramsku seriju. Izgubila je od "Succession" u svim kategorijama osim u jednoj.
Uprkos zanemarivanju Televizijske akademije, "Better Call Saul" dobio je niz drugih nagrada tokom svog prikazivanja. Prošle godine je osvojio nagradu za najbolju dramsku seriju i najboljeg glumca u dramskoj seriji na "Critics Choice Awards" i Zlatnim globusima.
  • poliglota

    17.01.2024 08:04
    lepa naša srpska jezika
    prednastavak... hahahahah
    preludijom, prethodnica, uvod u.... toliko lepših izraza

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.