Aron Tejlor-Džonson je novi Džejms Bond

Engleski glumac Aron Tejlor-Džonson tumačiće lik Džejmsa Bonda u najnovijoj adaptaciji filmskog serijala, prenose britanski mediji.
Tejlor-Džonson, prema navodima, još nije zvanično prihvatio ulogu, ali "Eon Productions", kompanija koja producira filmove o Bondu, čeka na njegov odgovor dok radi na scenariju.
 
"Što se 'Eona' tiče, Aron će potpisati ugovor narednih dana i on je savršen glumac za lik Džejmsa Bonda, koji će nastaviti gde je glumac Denijel Krejg stao", rekao je izvor sa San.
Glumac je istakao da mu je drago što ga ljudi vide u ovoj ulozi, kao i da je to za njega veliki kompliment.
Očekivalo se da ulogu agenta 007 preuzme glumac Idris Elba, ali je 51-godišnjak u septembru rekao da su ga "odvratni" komentari o njegovoj boji kože odbili, prenosi Skaj njuz.
 
Ukoliko prihvati ulogu, Tejlor-Džonson će naslediti glumce Šona Konerija, Džordža Lezenbija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, Pirsa Brosnana i Danijela Krejga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.