VIDEO Kolin Farel se vraća ulozi Pingvina, u novoj HBO Max seriji

Kolin Farel zvezda je nove serije "Pingvin", koja je spinof poslednjeg filma o Betmenu.

U središtu zbivanja je čuveni zlikovac, a glavni glumac kaže da je reč o vrlo mračnoj priči, piše Collider, a prenosi Euronews Srbija.

"Vrlo je mračno i vrlo teško. Svakako je tako delovali tako dok smo radili na tome. Nije da se pritom nismo zabavili, jer sam se stvarno odlično proveo. Neverovatno je nasilno", ispričao je Farel u jednom nedavnom intervjuu.
 
Pingvin, odnosno Osvald Koblpot, je legendarni zlikovac iz stripova i filmova o Betmenu, poznat po cilindru, monoklu i velikoj kolekciji smrtonosnih kišobrana. Pre Kolina, do sada su ga igrali Berdžes Meredit, Deni Devito i Robin Lord Tejlor.
Ovog puta u središtu priče je uspon Pingvina, odnosno Osvalda Koblpota na čelo kriminalnog podzemlja Gotama, a glumac kaže da je njegov protagonista oduvek maštao o tome.
 
"Smrt Karmina Falkonea na kraju filma 'Betmen' ostavlja prostor koji treba popuniti, a više ljudi pokušava da se domogne te moći. To je Osvaldovo putovanje u pokušaju da se izdigne na vrh, kroz neverovatne prepreke", rekao je Farel, prenosi Collider.
 
 
U prvom trejleru serije vidimo da nasilnih scena zaista ne nedostaje, budući da u minut i po izdvojenih kadrova vidimo niz eksplozija i najrazličitijeg naoružanja, često i u Pingvinovim rukama.

U svom monologu tokom trejlera, Osvald nagoveštava da želi moć i da je upravo nasilje jedno od glavnih sredstava da je uzme u svoje ruke.

  • NR

    28.03.2024 20:37
    A kada ga je pa igrao pa se vraca toj ulozi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.