Rijana objavila nov album

Pop pevačica Rijana izdala je novi, osmi po redu album, "Anti", putem striming servisa na internetu.

Rijana je u sredu uveče izdala album bez prethodne najave, nekoliko sati pre izlaska pesme "Work" s tog albuma. Striming servis Tajdal, u vlasništvu repera Džej Zija, čija je partnerka Rijana, saopštio je da je novi album namenjen korisnicima tog servisa tokom nedelju dana, posle čega će biti pristupačan javnosti.

Rijana 26. februara kreće na svetsku turneju po SAD i Evropi.

Pevačica s Barbadosa stekla je svetsku slavu debitantskim singlom "Pon de Replay" i albumom "Music of the Sun" iz 2005. godine. Najveći uspeh do sada je postigla trećim albumom "Good Girl Gone Bad" s kojeg su čak tri singla "Umbrella", "Take a Bow" i "Disturbia".

Autor: Beta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika