VIDEO: Crna Gora predstavila pesmu za Evroviziju

Pesma "The Real Thing“ grupe Highway predstavljaće Crnu Goru na pesmi Evrovizije u Švedskoj.
Članovi podgoričkog sastava Petar Tošić, Marko Pešić, Luka Vojvodić i Bojan Jovović spot su snimili u Beogradu, a režiju potpisuje Džulijen Vud. Energična numera modernog zvuka delo je hrvatskog producenta Srđana Sekulovića Skansija. 
 
“Ovo smo dugo čekali, ceo projekat traje već četiri meseca. Uložili smo mnogo energije, truda i rada. Međutim, tek nam predstoje obaveze. Kao što ste imali priliku da čujete, pesma je drugačija od onoga što se može čuti, ne samo na Eurosongu, nego bilo gde u svetu. Pesma je energična i upravo zbog toga ćemo se potruditi da napravimo spektakularan scenski nastup u Stokholmu”, kazao je Marko Pešić na premijeri pesme. 
 

  • ana

    06.03.2016 12:13
    ne moraju da dobiju nijedan oni su dobri muzičari i normalni a ovi što ne daju ništa su za psmatranje.Njima je kurata žena dogadjaj.
  • betmen

    06.03.2016 01:19
    ako ovi skupe 5 bodova ja im placam put na sledecu evroviziju...
  • ana

    05.03.2016 16:47
    dobro je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika