Aksl Rouz novi pevač "AC/DC"

Grupa "AC/DC" saopštila je danas da će Aksl Rouz iz benda "Guns N' Roses" zameniti njenog pevača Brajana Džonsona kome preti da u potpunosti ogluvi ako nastavi nastupe.

Bend je izdao saopštenje nekoliko sati nakon što su "Guns N' Roses" nastupili na festivalu Koačela u kalifornijskoj pustinji, i to u punom sastavu, prvi put posle više od 20 godina.

Aksl Rouz će pevati sa AC/DC 7. maja na koncertu u Lisabonu, kada australijski hard rok bend počinje evropsku turneju s 12 nastupa. Rouz će istovremeno imati koncerte sa svojim matičnim bendom.

AC/DC je početkom marta odložio početak turneje jer su lekari 68-godišnjem Džonsonu preporučili da ne peva na sceni jer mu preti potpuno oštećenje sluha.

Džonson, prepoznatljiv po prodornom glasu kojim posebno napreže svoje glasne žice, priključio se bendu 1980. godine posle smrti tadašnjeg pevača Bona Skota.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika