Enrike Iglesias večeras u Beogradu

Pop zvezda Enrike Iglesias održaće večeras koncert u Kombank areni u Beogradu.

Prema Iglesiasovoj želji da bude što bliži svojim fanovima, glavna bina imaće krila od po dva metra koja će se i sa leve i sa desne strane pružati ka publici na VIP tribinama. Na binu će se nastavljati dugačka pista od čak 17 metara, široka 2.44 metra i visoka 1.52 metra. Pista će se završavati još jednom malom binom, širokom tri metra, najavljuju organizatori.

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje, a za scenske efekte biće zaduženi topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni.

Za razliku od nekih svetskih zvezda, Iglesiasu je najvažnije da sa svojim obožavaocima ostvari što bliži kontakt tako da su mu ostali zahtevi u vezi sa hranom i pićem izuzetno skromni. Kao iznenađenje za sve ostaće način na koji će Enrike izaći na scenu kao i kako će doći do bine u parteru.

"Nikada ne znam šta da očekujem od nekog koncerta, bilo gde da nastupam. Svaki koncert je drugačiji", izjavio je nedavno Iglesias i dodao da se raduje povratku u Beograd i susretu sa fanovima u Srbiji.

Ono što je sigurno je da će publika u Areni uživati uz popularne hitove "Not in love", "Tonight", "Do you know", "Turn the night up", "I like it", "Bailamos", "Ring my bells", "Hero", "Bailando"... Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti i jedini je muški izvođač na svetu koji je 13 puta bio na prvom mestu "Billboard Dance" liste.

Oprobao se i u glumačkim vodama gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza "Bilo jednom u Meksiku", gostovao je u popularnim serijama "Dva i po muškarca", "Kako sam upoznao vašu majku", a producirao je i "Of Broadway" mjuzikl "Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika