Novi album Leonarda Koena na jesen

Slavni kanadski muzičar i pisac Leonard Koen, koji u septembru puni 82 godine, snimio je novi album koji će biti izdat na jesen, saopštila je njegova izdavačka kuća.
Album, koji počinje pesmom "You Want It Darker", snimljen je u prepoznatljivom stilu pevača, navela je kuća Kolumbija rekords, ne navodeći tačan datum izlaska albuma.
 
Izvori bliski Koenu preneli su da će album biti objavljen posle 21. septembra kada pevač puni 82 godine.
 
Koen je poslednji album "Popular Problems" objavio 2014. godine, dva dana posle 80. rođendana. Muzičar je prošle godine objavio album s dve nove pesme dok su ostale snimci s njegovih poslednjih turneja od 2008. do 2013. godine.
 
Leonard Koen je izdao više od 25 albuma, a svoju prvu zbirku pesama "Let compare Mithologies" objavio je 1956. godine.
  • Burga

    15.08.2016 22:37
    @Drndara
    Lepo su napisali iz BBC-ja u kritici albuma "Live in London": "Kao i obično, kad Koenu pođe po zlu u životu, mi, njegovi poklonici, uživamo" :)
  • Drndara

    13.08.2016 15:08
    Da ga bivši menadžer nije orobio, stari Koen bi obesio šešir o klin. Ovako, mora da radi, a mi, štovaoci lika i dela - možemo da uživamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika