Legendarna Šer se vratila u studio

Legendarna američka pevačica i glumica Šer posvetila se snimanju novih pesama, što je obradovalo generacije njenih fanova.

Zvezda koju zovu i "boginjom pop muzike" objavila je na Tviteru kako je upravo izašla iz studija u kojem je u naletu inspiracije snimila dve pesme. Još nije poznato da li je reč o novom albumu, mjuziklu ili nekom drugačijem projektu.

Šer je poslednji album snimila 2013. godine i nazvala ga "Closer to the Truth". Album je doživeo ogroman uspeh u SAD-u, a na njemu su se našli singlovi "Woman's World", "I Hope You Find It" i "I Walk Alone".

Ikona pop muzike u maju je napunila 70 godina, a svima koji su se pitali kako to izgleda u njenoj koži poručila je: "Ja sam Šer, razbijaću do 100".

Fanovima se na društvenim mrežama požalila kako joj je teško da se vrati u top formu nakon odmora.

Takođe, mediji su ranije pisali da legendarna pevačica boluje od smrtonosnog Epštajn-Barovog virusa kojim se zarazila još u osamdesetima i daje njeno zdravstveno stanje u poslednje vreme do te mere pogoršano da pevačica ne može više da hoda.

Teme

Šer
  • hm

    16.08.2016 22:35
    Ne može da hoda? Gluposti. Evo kako hoda. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3653126/La-Dol-Cher-Vita-Singer-70-shows-sensational-figure-strikes-pose-enjoying-cocktail-gal-pals-glamorous-Italian-break.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika