VIDEO: Irie FM objavio spot za pesmu "Što ti telo pulsira"

Bend Irie FM predstavio je publici novi spot za pesmu "Što ti telo pulsira".
U centru zbivanja frontmen sastava Vukašin Marković, koji se ovog puta našao i u ulozi režisera. Spot je snimljen u Sava centru. 
 
Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj "priča" na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.
 
Osim Vukašina, na spotu za "Što ti telo pulsira" radio je Lazar Bogdanović, direktor fotografije, kao i Tamara Pjević i Jakša Filipovac, koji su se pobrinuli za koreografiju.
 
Irie FM predstaviće 15. decembra svoj novi album "Putevi". Uz već poznate pesme poput "Kliziš", "Putevi", "Ljubav što smo stvorili", na albumu će se naći još pet novih numera.
 
Intervju sa Vukašinom koji je dao za 021.rs možete da pročitate OVDE.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika