VIDEO: Nova obrada hita "Africa" izazvala lavinu negativnih komentara

Hit pesma iz osamdesetih godina "Africa", koju u originalu izvodi grupa "Toto", doživela je još jednu obradu. Sudeći po reakciji muzičkih sladokusaca – najgoru do sada.
Naime, reper i producent Pitbul i pevačica Rea, pesmu su obradili su za potrebe filma "Aquaman".
 
Komentari na Jutjubu su nimalo pohvalni, pa se čini da je internet zajedinca ujedinjena po pitanju da je nova "Africa" promašaj.
 
"Toto ovo nije zaslužio", "Toto, žao mi je šta su vam uradili", "Neka mi neko očisti uši", samo su neki od komentara, dok je broj onih koji su "dislajkovali" pesmu pet puta veći od onih kojima se dopala.
 
  • Mastodont

    27.12.2018 16:01
    @Dule

    kakav bre Gospod, budalo zatucana
  • Dule

    25.12.2018 07:35
    ovo
    je SPARTA!!! Koliko boraca za Totoa , svaka cast. Greta van fleet , Toto ...Rok se vraca medju ljude, blazen bio gospod.
  • Toto Oz

    23.12.2018 23:43
    @pa
    daj, ne lupaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika