Džinović: Nisam ni hteo da održim koncert u Banjaluci

Pevač Haris Džinović, čiji je koncert u Banjaluci, u nedelju uveče, otkazan, izjavio je da je došao samo zbog ugovornih obaveza i da nije ni hteo da održi koncert.
Džinović: Nisam ni hteo da održim koncert u Banjaluci
Foto: Printscreen
"Morao sam se pojaviti kod organizatora, ali koncert nisam hteo održati. Nisam se ni približio bini, niti bih ga održao ni po koju cenu. Nema smisla raditi pod takvim okolnostima, niti održati koncert u takvoj atmosferi", rekao je Džinović.
 
Klix.ba podseća da je gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić tu noć, kada su se održavali protesti, napisao da članovi grupe sprečavaju održavanje koncerta Harisa Džinovića, a danas je izjavio da će Grad podići milionske tužbe protiv organizatora skupa "Pravda za Davida" zbog štete koja je naneta gradu.
  • bl

    02.01.2019 09:20
    ..
    Kako se niko od tih smradova ne odrekne bar za novu godinu tih silnih para i da za decu bolesnu, svi su fini do mojega
  • Marko

    02.01.2019 08:16
    neprestane lazi
    Kako ih vise nije sramota da toliko lazu taj narod, koji im je omogucijo da postanu to sto jesu i doveo ih na vlast. Ocigledno da ce se situcija i dalje zaostravati. Jedno je sigurno, vlast nece promeniti narod vec samo narod moze da promeni vlast,na ovaj ili onaj nacin
  • gdfgd

    01.01.2019 22:03
    Sad kao ti razumeš proteste i mi kao treba da te cenimo zbog toga, i da vičemo harise care.....inače si veoma gadljiv na evro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika