ABBA uskoro snima nove pesme

Članovi nekadašnje švedske senzacije ABBA uskoro bi mogli da uđu u studio i počnu rad na novim pesmama.
ABBA uskoro snima nove pesme
Foto: Screenshot
Iako je ovaj pop sastav najavio objavljivanje novih pesama do Božića, čini se da će svi fanovi morati da sačekaju novi materijal do leta ove godine.
 
Pesme "I Still Have Faith In You" i "Don't Shut Me Down" grupa je snimila za potrebe Virtual ABBA šoua koji je trebalo da bude emitovan na BBC-ju krajem prošle godine. U septembru je grupa objavila da je projekat odložen do 2019. godine.
 
No, prema izveštaju Variety-ja, nove pesme ABBA-e neće biti objavljene pre leta. Iako nije raspravljano o pojedinostima, smatra se kako su zakonske komplikacije bile prepreka za pravovremeno objavljivanje.
 
"Napravili smo nove pesme kako bismo ih stavili u novu emisiju. Međutim, kada emisija počne da se prikazuje, pesme će biti stare", rekao je član grupe Beni Anderson.
 
Takođe, u intervjuu za IceTheSite Anderson je rekao da postoji mogućnost da ABBA uskoro uđe u studio i snimi treću pesmu.
  • Čučuk Stana

    23.01.2019 22:53
    Sine Bane koliko ti imaš godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika