Piter Džekson priprema dokumentarac o Bitlsima

Reditelj Piter Džekson priprema novi dokumentarac sa do sada neprikazanim snimcima Bitlsa u studiju.
Poznati reditelj "Gospodara prstenova" rekao je danas da će dokumentarac biti zasnovan na oko 55 sati filmske trake na kojoj je snimljen bend kako radi na pesmama u studiju u januaru 1969. godine.
 
"To je kao da nas vremeplov prebaci nazad u 1969. godinu i možemo da sedimo u studiju i gledamo kako ova četiri prijatelja zajedno prave sjajnu muziku", rekao je Džekson.
 
Film se radi u saradnji s Polom Mekartnijem, Ringom Starom, Joko Ono i Olivijom Harison, udovicama Džona Lenona i Džordža Harisona.
 
Dokumentarac je najavljen na 50. godišnjicu poslednjeg nastupa Bitlsa na krovu diskografske kuće Epl Rekords (Apple Records) u Londonu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".