VIDEO: Kolja objavio spot posvećen Nebojši Glogovcu

U znak sećanja na svog velikog prijatelja i glumca Nebojšu Glogovca (1969-2018) muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je danas spot za pesmu "Previše".
VIDEO: Kolja objavio spot posvećen Nebojši Glogovcu
Foto: Screenshot
Kolja je pesmu "Previše" napisao i snimio za album "Grobovlasnici" (2013). Spot u kome se pojavljuje Nebojša Glogovac snimljen je, u režiji Petra Pašića, na proleće 2017. godine u starom, legendarnom hotelu "Bristol" u Beogradu. Sticajem okolnosti, spot "Previše" je ostao do danas neobjavljen.
 
"Glogi nije voleo patetiku, ali je bio čovek emocije i oprostiće nam ako kažemo da ga volimo i da smo uživali onaj dan kada nas je posetio, ošamutio energijom i ljubavlju, i otišao. U sećanje na taj dan i snimanje spota, odlučili smo da danas pustimo spot za pesmu "Previše", i ponovo vidimo malo njegovog osmeha", naveo je Kolja povodom objavljivanja spota.
 
Čuveni glumac preminuo je prošle godine na današni dan.
 
  • Miloš

    09.02.2019 19:03
    Kolja je brutalan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika