Deep Purple krajem godine ponovo u Srbiji

Jedan od najvećih rok bendova Deep Purple održaće koncert u Beogradu, 6. decembra u Štark areni, najavili su organizatori.
Ulaznice su u prodaji od 29. marta na blagajni Štark arene, na svim prodajnim mestima Tiketvisiona i na sajtu Arene.
 
Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da čuju hitove rok velikana, među kojima su i "Fireball", "Bloodsucker", "Strange Kind Of Woman", "Space Truckin'", "Johnny's Band", "Uncommon Man", "The Surprising", "Lazy" i mnogi drugi.
 
Deep Purple je jedan od najuticajnijih hard rok sastava svih vremena. Bend je nastao u Hertfordu 1968. godine i od tada je uticao na brojne rok i metal bendove.
 
Deep Purple je više puta gostovao u Beogradu, prvi put 1975. godine u dvorani Pionir, a poslednji put 2014, pred više od 10.000 ljubitelja rokenrola u Areni.
  • Primus

    31.03.2019 11:02
    Bolovi u leđima
    Bez obzira na moje bolove u leđima, ipak ću ih pogledati na tom oproštajnom koncertu..
  • Sale NS

    27.03.2019 09:13
    Zaslužena penzija
    Kao i mnogi iz moje generacije obožavao sam ih. Sada mi samo nije jasno zašto ovo rade kada npr. Gilan ne može više da otpeva, kada nema dvojice veoma bitnih nosialca svirke (pok. Lord i pobegulja Blekmor)? Pejs i Glover se još drže uz one mlađe. Ostanite nam u lepoj uspomeni, bez kašljanja i bolova u leđima!

    P.S. Isto važi i za WHITESNAKE!
  • brane

    26.03.2019 15:07
    Davne '83 bila Uriah Heep na Sajmu. Bio i bilo je fantasticno. Danas Novi Sad ima nedefinisan stav uopste o muzici. Exit klan vuce konce. A drugo odavno su prosli vozovi da se ovdasnji opismene po pitanju kvaliteta. Kakav pank ,kakav tehno...smesno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".