Sepulturi zabranili koncert jer članovi grupe "obožavaju đavola"

Brazilski treš metalci "Sepultura" morali su da otkažu koncert u Bejrutu, jer je Liban odbio da im izda vize, uz obrazloženje da članovi grupe - obožavaju đavola.
Libanski promoteri navode da su vize članovima benda odbijene zbog "opšte sigurnosti". 
 
"Ogorčeni smo i ljuti, kao što ćete i vi biti", navodi se u saopštenju organizatora upućenom fanovima, posle neočekivanog poteza tamošnjih vlasti. 
 
"Sepulturi" se prebacuje da "omalovažava hrišćanstvo", kao i to što su "nastupali u Izraelu", mada promoteri navode da to nije istina.
  • Ljubiša

    26.04.2019 02:12
    Pa i Bora Čorba isto tako.
  • Korto

    25.04.2019 10:27
    Fundamentalni idiotizam
    Kako je divno kada navodno "obožavanje đavola" sankcioniše država u kojoj su se tri religije do juče po ulicama masakrirale kao pobesneli psi. Svu prosutu krv i razorene živote pod tepih, đavo se isterati mora a gde bolje početi nego od muzike. Ako ih to ne opere pred tim njihovim kolektivnim "Bogovima", ništa neće...
  • Nemanja

    25.04.2019 08:51
    Mass hypnosis
    Fanatici ostaju fanatici... :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika