VIDEO: Neverovatan glas slepog autističnog Kodija Lija oduševio sudije i publiku

Slepi autistični Kodi Li ostavio je žiri šou "America's Got Talent" i publiku u suzama nakon svog neverovatno nastupa.
Sajmon Kauel mu je kazao da će njegov nastup pamtiti dok je živ.
 
Kodi je uz sviranje klavira otpevao pesmu Leona Rasela "Song for you" koju su obradili neki od najvećih svetskih pevača uključujući Majkla Bublea i Eltona Džona.
 
Nakon što su čuli njegov čarobni glas sve četiri sudije ostali su u šoku. Kada je završio svoj nastup sva publika u dvorani je ustala i aplaudirala Kodiju, dok su članice žirija viđene kako brišu suze. 
 
Kodi Li iz Kalifornije, pojavio se u ovom takmičenju u pratnji svoje majke Tine koja je objasnila da je njen sin razvio ljubav prema muzici i neverovatan talenat za pevanje kada je bio jako mali. Već od najranijeg uzrasta znala je da će joj sin biti dobar zabavljač. 
 
"Otkrili smo da voli muziku vrlo rano. Kada bi slušao muziku oči bi mu postajale velike. Počeo je da peva. Tada sam bila u suzama jer sam shvatila da je scena njegov život. Kroz muziku i pevanje uspeo je da preživi ovaj svet jer kada ste autistični zaista je teško raditi ono što svi drugi rade. Muzika mu je zapravo spasila život", rekla je Tina.
 
Prema Kodijevoj službenoj internet stranici talentovani 22-godišnjak rođen je s hipoplazijom optičkog živca. Na prvu operaciju otišao je kada je imao samo pet dana, a u ranijem uzrastu dijagnostikovan mu je i autizam. 
 
  • Novosađanka

    30.05.2019 15:23
    Pa ovo je divno, predivno! U suzama sam ovo odslušala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika