Na Sea Dance stižu i vodeći tehno izvođači današnjice

Glavne zvezde ovegodišnjeg Sea Dance festivala jesu već ranije najavljen Sven Vath, kome se pridružuje jedan od najcenjenijih elektronskih izvođača Richie Hawtin.
Na Sea Dance stižu i vodeći tehno izvođači današnjice
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sa njim na glavnu binu stiže i ključni član Hawtinove izdavačke kuće Minus Jon Gaiser. Još jedno od ključnih imena Dance Arene dolazi na Sea Dance, ali ovog puta na morsko izdanje druge Exitove kultne bine, No Sleep.
 
Program ovogodišnje No Sleep bine na plaži koja se nalazi tik do obale predvodiće nemački producent Recondite. U No Sleep ekipi na Sea Dance festivalu uvek se nalaze i istaknuti domaći izvođači, a prvi koji se upisuju u ovogodišnji program su Darko Milošević, Tehno Klinika, Proximus, P.S., Sabinaa, Budo Šuković i Nikola Vuković, te legenda hrvatske i regionalne techno scene Skeptik, poznatiji kao Pero Fullhouse.
 
Zbog velikog interesovanja ulaznice po promo ceni samo do 14. juna
 
Veliko interesovanje vlada za ulaznice ovogodišnjeg Sea Dance festivala iz celog sveta. Paket ulaznica za sva tri dana festivala po promo ceni od svega 2.990 dinara biće dostupan samo do petka, 14. juna ili isteka zaliha. Ovo predstavlja fantastičnih 50 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu, a ulaznice su dostupne putem zvaničnog sajta festivala. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara, kao i mesta u festivalskom kampu što posetiocima donosi gotovo nedelju dana na obali mora po ceni od samo 2.990 dinara po osobi. Na sajtu zvanične turističke agencije, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smeštaj i prevoz.
 
 
  • doji i ti dblu

    05.06.2019 17:14
    bekfles
    i na Exit i na SeaDance samo zbog najjace ekipe BEKFLES !!!
    svaka cast momci kidate, ove god osvajate svet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika