Madona objavila novi album

Madona je ove godine uzdrmala svet muzike nakon što je najavila novi studijski album "Madame X" i kao vodeći singl predstavila pesmu "Medellín", na kojoj je gostovao popularni kolumbijski pevač Maluma.
Njen dugoočekivani, 14. album "Madame X" sada je ugledao svetlo dana.
 
Na albumu se našlo 15 novih pesama koje su inspirisane životom u Lisabonu, a slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture. Pesme su, uz engleski jezik, otpevane na portugalskom i španskom i inspirisane su širokom paletom muzičkih žanrova kao što su hip-hop, R&B i latinoamerička muzika.
 
Pevačica je do danas s albuma predstavila pesme "Medellín", "Dark Ballet", "Crave", "Rise" i "Future" koju je uživo izvela u finalu ovogodišnjeg Izbora za pesmu Evrovizije.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".