VIDEO: Osnivač Haustora i Vještica objavio pesmu kojom najavljuje novi projekat

Srđan Saher, jedan od osnivača sastava Haustor i Vještice, krenuo je u novi projekat sa bendom Sacher, sa kojim je objavio singl "Mene nisi nikad volila".
Saher je dobro poznat ljubiteljima jugoslovenskog novog talasa. Zajedno sa Darkom Rundekom činio je jedan od najuticajnijih autorskih dua u jugoslovenskoj muzici osamdesetih. Njegovo ime stoji iza pesama kao što su "Moja prva ljubav", "Neobičan dan", "Totalno drukčiji od drugih", "Zlato".
 
Singlom "Mene nisi nikad volila" najavljuje izlazak albuma "Biser, ambra, jantar" na kojem će se naći 14 pesama. 
 
"Singl je, kao i kompletan materijal, sniman u mom muzičkom ateljeu, a nakon toga miksan i produciran u 'Dim Dam Dus' studiju Zvonimira Duspera Dusa koji je sjajno odradio posao. A bend... bend se smejao kad su čuli stihove: 'Samo se uzrujam kad vidim kak si stara'. Rekli su - pa to se zapravo o tebi radi", poručuje Saher.
 
Muziku i tekst potpisuje Srđan Saher, a u aranžmanima mu se pridružuje i ostatak benda koji, uz Sahera, čine Filip Riđički, Ivan Beuc, Miljan Bakić i Dragan Brkljačić Faca.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika