Igi Pop izdaje novi album i knjigu

Muzičar Igi Pop, poznat kao pionir panka, početkom septembra izdaće novi album pod nazivom "Free", a krajem istog meseca izdaće i knjigu o svojoj dugoj i plodnoj muzičkoj karijeri.
Novi album "Free" naslednik je prethodnog iz 2016. pod nazivom "Post Pop Depression", a muzičar ga najavljuje uz istoimeni singl.
 
Zvanično je opisan kao "jedinstveno mračan i kontemplativan" album, a na njemu je 72-ogodišnji Igi sarađivao s muzičarkom Noveler i Leronom Tomasom.
 
"Ovo je album u kojem umesto mene moju priču iznose drugi muzičari, a ja sam im samo pozajmio glas", rekao je muzičar za ClassicRock i dodao da "...sve što vam treba nisu nužno sreća ili ljubav, već osećaj slobode. Ovaj me album jednostavno 'pronašao', a ja sam mu dopustio da se dogodi".
 
Album izlazi 6. septembra, a knjiga pod nazivom "'Til Wrong Feels Right" 26. septembra. U njoj će čitaoci pronaći priču o Igijevoj karijeri, izbor pesama i brojne fotografije.
 
Igi Pop je obeležio popularnu kulturu 20. veka svojim hitovima poput "Lust for Life", "I'm Bored", "Real Wild Child" i "Candy", a posebno su zanimljivi njegovi ekscentrični scenski nastupi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika