VIDEO: Rundek u kampanji protiv plastike za jednokratnu upotrebu

Muzičar Darko Rundek podržao je Grinpisovu kampanju protiv plastike za jednokratnu upotrebu, predstavivši pesmu "Reci ne".
Rundek je pozvao na potpisivanje peticije za zabranu plastičnih kesa, koju je potpisalo više od od 50.000 građana. Plastika za jednokratnu upotrebu globalni je problem, a aktivisti nastoje da rašire svest o njenoj štetnosti i tako da smanjie njenu upotrebu.
 
Voditeljka Grinpisove kampanje Petra Andrić poručila je da su nužne promene eko-politika, jer se "danas moramo pobrinuti da se deca sutrašnjice ne utope u moru plastike i plastičnih kesa".
 
Izrazila je zadovoljstvo što su se u kampanju uključili i mladi ljudi, te pozvala sve građane da se udruže, kako bi se stalo na kraj pogubnim praksama. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika