Otkazan "Vudstok" kojim je trebalo da se obeleži 50. godišnjica legendarnog festivala

Muzički festival "Vudstok", koji je trebalo da bude održan u avgustu i kojim je trebalo da se obeleži 50 godina od legendarnog festivala, otkazan je zbog niza nepredviđenih okolnosti, saopštili su danas organizatori.
Otkazan "Vudstok" kojim je trebalo da se obeleži 50. godišnjica legendarnog festivala
Foto: Pixabay
"Vudstok 50 danas je objavio da je otkazan trodnevni festival kojim je trebalo da bude proslavljena 50. godišnjica. Žao nam je što je niz nepredviđenih prepreka onemogućio održavanje festivala", rekao je Majkl Lang, jedan od osnivača "Vudstoka" 1969. godine.
 
Kako je javio Rojters, otkazivanje fistivala, koji je trebalo da se održi od 16. do 18. avgusta, bilo je uveliko očekivano, posle brojnih poteškoća koje su organizatori imali tokom proteklih pet meseci.
 
Prvi problemi pojavili su se kada je festivalu onemogućeno da dobije dozvolu za održavanje na dve scene u Njujorku, nakon čega je usledio prestanak priliva sredstava, kao i povlačenje nekih od vodećih zvezda najavljenih za ovogodišnji spektakl, kao što su reper Džej-zi i pop zvezda Majli Sajrus.
 
Karte za festival nikada nisu ni puštene u prodaju.
  • Anonimus

    01.08.2019 07:40
    Pre pola veka, Vudstok je bi, zapravo, običan vašar duboko u američkoj provinciji. Naknadno mu je marketinški izgrađen kultni status...
  • Stratus

    01.08.2019 00:16
    Woodstock
    Ako su na pedesetogodišnjici trebali da nastupe reperi i Majli Sajrus pored živih Erika Kleptona, Džona Majala, Karlosa Santane i ostalih velikana roka i bluza, onda bolje da nije ni održano.
  • Filip

    31.07.2019 23:51
    Ako su trebali oni da nastupe, onda i bolje sto je otkazan. Ako i ima po koji autor iz tog doba, nema vise tog naroda koji bi ih slusao... Otislo sve k' vragu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika