Hakuna Matata iz "Kralja lavova" na 28 jezika, uključujući i srpski

Kompanija Dizni je na internetu objavila verziju pesme "Hakuna Matata" iz rimejka animiranog hita "Kralja lavova", u kojoj se može čuti kako ta vesela numera zvuči na čak 28 jezika na koja je film sinhronizovan, uključujuči i srpski.
Nova verzija "Kralja lavova", urađena fotorealističnom kompjuterskom animacijom koja joj daje izgled igranog filma, trenutnoi obara rekorde na bioskopskim blagajnama širom sveta.
 
Pored omiljenih likova na velikom platnu ponovo možemo videti, a i čuti nove verzije pesama iz crtaća iz 1994. godine, među kojima je i "Hakuna matata".
 
Glavove junacima na srpskom dali su: Nikola Šurbanović (Simba), Andrijana Oliverić (Nala), Vladan Živković (Mufasa), Dragan Vujić Vujke (Skar), Marko Gvero (Pumba) i Milan Antonić (Timon).
 
  • Orwell Vegan

    24.08.2019 18:46
    @AleksandarVojvođanin
    Ja se nikad ne usudjujem da komentarisem stvari o kojima nemam nikakvog pojma. Toplo vam preporucujem ovaj obicaj.
  • AleksandarVojvođanin

    24.08.2019 14:46
    @Orwell Vegan
    Sugradjaninu moj, tebi fali proteina u organizmu.
  • Orwell Vegan

    23.08.2019 19:09
    Istina
    Ovaj film je ozbiljna anti veganska propaganda. kralj zivotinja nije mesozder lav, vec vegan slon. Filozofija kruzenja zivota u prirodi, odnosno ubijanja zivotinja od strane mesozderskih vrsta dopadljivo upakovana pod nazivom Hajuna matata, koja je inace darvinovska fasisticka ideologija opstanka najjacih, ne pije vodu. ne bih dalje da obrazlazem, a razumece me oni koji ovde prate uvredljive komentare mesozdera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".