VIDEO: Tejlor Svift osvojila MTV nagradu za spot godine, Misi Eliot za karijeru

Pevačica Tejlor Svift osvojila je glavnu nagradu na MTV Muzičkim i video nagradama svojom gej prajd pesmom "You Need to Calm Down".
Izvanredna karijera Misi Eliot (48), reperke, pevačice, tekstopisca, producentkinje i plesačice, čiji muzički video snimci su pomerali muzički svet poslednje dve decenije, dobila je priznanje za svoju kreativnost. Misi Eliot je dobila "Majkl Džekson video vangard nagradu" na ceremoniji održanoj u ponedeljak uveče u centru Prudenšal u Njuarku, u američkoj državi Nju Džerzi.
 
"Radila sam vredno dve decenije i nikad nisam mislila da ću stajati ovde i primati ovu nagradu", rekla je Eliot.
 
Ona je svoju nagradu posvetila plesačkoj zajednici i rekla da su njene muzičke video inspiracije Dženet Džekson, Madona, Piter Gebrijel i Basta Rajms. Misi je takođe odala počast pokojnoj R&B ikoni Aliji, sa kojom je bila bliska i sarađivala. Osamnaesta godišnjica Alijine smrti bila je juče.
 
Tejlor Svift je osvojila nagradu video godine pesmom "You Need to Calm Down". Ona je tom numerom otvorila veče dodele nagrada, a kasnije je otpevala i baladu "Lover", naslovnu numeru sa svog novog albuma objavljenog u petak.
 
 
Svift i više izvođača iz spota pojavili su se na bini da prime nagradu. U videu u kome Svift proziva homofobe i one koji je mrze, pojavljuju se poznate ličnosti poput Elen Dedženeris, Lavern Koks, Ru Pol i postava "Queer Eye".
 
Svift je, inače, osvojila tri nagrade, čime je sa Arijanom Grande i Bili Ajliš imala najviše pobeda večeri.
 
Arijana Grande je imenovana umetnicom godine, a Bili Ajliš koja je nagrađena kao najbolja nova umetnica nije prisustvovala sinoćnjoj ceremoniji. Grupa BTS takođe nije prisustvovala ali su osvojili dve nagrade - za najbolju grupu i najbolji K-pop.
 
Među drugim pobednicima su Kardi B koja je dobila nagradu za najbolju hip hop numeru za video "Money", numera "Jonas Brothers" "Sucker" osvojila je nagradu za najbolju pop pesmu.
 
"Senorita" koju su izveli Šon Mendes i Kamila Kabelo za vreme programa, osvojila je nagradu za najbolju saradnju i kameru, a "Call You Mine", Čejnsmoukersa i Bibi Redže nagradu za najbolji ples. "Old Town road", pesma koja je najduže bila broj jedan na listi Bilboradovih najboljih 100 pesama, osvojila je nagradu za pesmu godinu i za najbolju režiju.
  • Izuzetno

    27.08.2019 17:04
    Jel ima neko da gleda taj MTV?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika