Eros Ramacoti 24. septembra u Beogradu, Radio 021 deli karte za koncert

Eros Ramazzoti započeo je treći deo velike "Vita Ce N'è" turneje u okviru koje dolazi i u Beograd.

Emotivni, ali i moderni, plesni spektakl zakazan je za 24. septembar u Štark Areni, a sedeća mesta za ovaj koncert su već rasprodata, kao i veći deo partera.

Ova velika zvezde se raduje ponovnom dolasku u Srbiju koju pamti po najboljem. "Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja", rekao je italijanski muzičar.

Kada je u pitanju italijanska popularna muzika, Eros Ramazzotti je jedna od najvećih zvezda koju je izrodila ova zemlja. Na turneji koja je u toku, dokazuje da je i u celom svetu u samom vrhu.

"Vita Ce N’è" turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ramacoti će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata. Ali nisu samo brojke ono što ovu turneju razlikuje od ostalih koje je Eros priređivao svojim fanovima, kompletan spektakl koji je spremio za ovu i sledeću godinu govori u prilog činjenici da može da parira najvećim svetskim zvezdama i njihovim turnejama.

Bilo da jedva čekate da uživo čujete neki od starih, velikih hitova kakvi su "Se bastasse una canzone", "Un’ altra te", "Fuoco nel fuoco", "Cose della vita", ili ste već ozbiljno zavrteli u svojim plejerima "Vita Ce N’è", "Per le strade una canzone" ili bilo koju od pesama sa najnovijeg izdanja, koncert u Areni će vas oduševiti.

Interesovanje za beogradski koncert je ogromno pa je u prodaji ostalo još samo ulaznica za stajanje. Karte po cenama od 3.900 dinara se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Radio 021 će deliti 10 ulaznica za Ramacotijevu svirku, a možete ih osvojiti ukoliko narednih dana pažljivo budete pratili program na 92,2 MHz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".