Od čega se Eros Ramacoti ne razdvaja ni na turneji?

Eros Ramacoti za desetak dana stiže u Beograd i za Štark Arenu 24. septembra priprema ozbiljan spektakl.
Ipak, iako je u samom vrhu svetske muzičke scene, ovaj Italijan je u svojim zahtevima na turneji prilično skoroman.
 
Kao i prošli put kada je dolazio, Eros je tražio da u bekstejdžu ima satelitsku antenu. Razlog je njegova druga velika ljubav – fudbal. Naime, Ramacoti je kupio mali fudbalski tim koji redovno prati, a zahvaljujući satelitskoj anteni, moći će i iz Beograda da posmatra šta njegovi fudbaleri rade, bilo da su na utakmici ili treningu. Eros je i sam član jednog fudbalskog tima, reprezentacije sastavljene od muzičara i glumaca koja na svojim utakmicama sakuplja novac u humanitarne svrhe. 
 
"Ako se uzmu u obzir drugi zahtevi koje je imao za ovaj koncert, moglo bi se reći da je Eros Ramacoti prilično skromna i "normalna" muzička zvezda", kažu organizatori i dodaju da će on i njegov tim u Beograd dovesti svoju ekipu kuvara, ali je tražio i da sa njima bude i jedan kuvar iz Srbije. 
 
Šta će tog dana jesti, to se za sada ne zna, ali se zna da je veliki ljubitelj jela "Coda alla vaccinara", što je goveđi rep spremljen na poseban način. Nakon tri rasprodata koncerta u Veroni, Eros Ramacoti će napraviti kratku pauzu nakon čega, dva dana ranije, stiže i u Beograd. 
 
Koncert u Štark Areni 24. septembra biće, po svemu sudeći, najveći audio i vizuelni spektakl. Pevaće na bini koju je osmislila njegova bivša supruga Marika, sa kojom je osmislio vizuelne efekte, koji će pratiti njegove pesme. Pored pesama sa albuma "Vita Ce N’e", koji na ovoj turneji promoviše, publika će uživati i u velikim, starim hitovima kao što su "Un Altra Te", "Cose de la Vita", "Fuoco nel Fuoco", "Se Bastasse Una Canzone", "Musica e"…
 
"Vita Ce N’è" turneja kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ramacoti će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i otpevaće preko 90 koncerata. 
 
Interesovanje za beogradski koncert je ogromno, te su ulaznice za tribine rasprodate. Preostale ulaznice za parter od 3.600 dinara i fan pit od 4.900 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.
 
Radio 021 će deliti ulaznice za Ramacotijevu svirku, a možete ih osvojiti ukoliko narednih dana pažljivo budete pratili program na 92,2 MHz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika