"The Rolling Stones" objavljuju reizdanje albuma "Let It Bleed"

Britanske rok legende "The Rolling Stones" će povodom pedesete godišnjice izvornog izdanja slavnog albuma "Let It Bleed" objaviti raskošno reizdanje, remasterirano u mono i stereo verziji sa singlom na sedam inča, posterom i knjigom, piše NME.
Deluxe izdanje biće dostupno od 1. novembra, a dolazi na dva vinila ili dvostrukom "HybridSuper Audio" CD setu, s albumom potpuno remasteriranim u stereo i mono verziji.
 
U kolekciji je i reprodukcija singla iz 1969. "Honky Tonk Women"/"You Can’t Always Get What You Want", tri litografije, veliki poster iz izvornog paketa te knjiga u tvrdom uvezu na 80 stranica koja sadrži esej novinara Dejvida Frikea i dosad neobjavljene fotografije Itana Rasela. 
 
Remasterirana stereo verzija biće dostupna i zasebno na CD-u, vinilu i digitalno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".