Kiss organizuje podvodni koncert za obožavaoce i ajkule

Čuvena američka rok grupa Kiss održaće u novembru u Australiji podvodni koncert, a sviraće za velike bele ajkule i osam obožavalaca u maloj podmornici.
Nakon 50-ogodišnje karijere tokom koje su nastupali širom sveta, članovi benda će 18. novembra otputovati do obala južne Australije. Grupa će ostati na palubi broda, a obožavaoci će sa drugog plovila biti spušteni u podmornici ispod površine mora u području poznatom po ajkulama.
 
Kiss će svirati, koristeći podvodne zvučnike, a zvuk će moći da čuju obožavaoci pod vodom, kao i ajkule.
 
"U početku sam bio iznenađen idejom, ali su mi objasnili da ajkule privlače niske frekvencije i da ih tako privlači i rokenrol", rekao je pevač i gitarista benda Pol Stenli.
 
Karte za ovaj događaj, prvi ovakve vrste, koštaju 50 dolara, što je upola jeftinije od najjeftinijih ulaznica za koncerte grupe Kiss, a prihod će ići u dobrotovorne svrhe.
 
Koncert će biti održan u Indijskom okeanu kod Port Linkolna u južnoj Australiji. Članovi grupe Kiss biće potpuno našminkani i obučeni u svoje pre prepoznatljive kostime.
 
Koliko god neobično zvučalo, podvodni koncerti nisu novost, jer postoji podvodni muzički festival koji se održava već 35 godina.
  • B

    05.10.2019 12:01
    Aaa tako želim to da doživim! :) You want the best, you got the best, the hottest band in the world... KISS!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika