VIDEO: Alanis Moriset nakon deset godina objavila novu pesmu

Vest da se nakon deset godina na scenu vratila Alanis Moriset aktuelna je u svetskim medijima.
Pevačica koja se proslavila krajem devedesetih objavila je pesmu "Reasons I Drink".
 
Lepa 45-godišnja pevačica je potpuno promenila imidž i mnogi je nisu prepoznali. Kanadska kantautorka potvrdila je da će krenuti i na svetsku turneju povodom 25. godišnjice izlaska albuma kojim se proslavila širom planete. Otkrila je da će nastupati, kao i nekad, s Elizabet Fer i grupom "Garbage".
 
Prva turneja posvećena albumu Alanis Moriset "Jagged Little Pill" održana je 1998. godine, tri godine nakon objavljivanja izdanja s hitovima "Ironic", "You Oughta Know", "Hand in My Pocket" i "Head over Feet". 
 
Nakon izlaska čuvenog albuma Alanis će, u istom društvu, podsetiti fanove na pesme s albuma koji joj je doneo svetsku slavu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika