Nik Kejv odgovorio frontmenu beogradskog benda The Cave Dogs

Na portalu The Red Hand Files na kojem Nik Kejv odgovara na pitanja fanova, osvanulo je pitanje Nikole Krstića, frontmena domaćeg Nik Kejv tribjut sastava "The Cave Dogs".
  Nik Kejv odgovorio frontmenu beogradskog benda The Cave Dogs
Foto: 021.rs
Krstić se Kejvu predstavio kao jeftini imitator i upitao australijskog barda da li je čuo za njih. Zaintrigiran lepo formulisanim pitanjem, jedan od najvećih pesnika u muzici odgovorio je da do sada nije čuo za srpski sastav, ali i da je Nikola zastrašujuće dobro skinuo njegov glas.
 
U odgovoru se može naći i zanimljiva činjenica da je i Suzi Bik pomislila da je u pitanju njen muž, a ne neki "uljez iz Srbije", kako je šaljivo srpskog "Kejva" okarakterisao onaj originalni.
 
Kompletan odgovor, kao i pitanje možete čitati OVDE.
 
Legendarni australijski muzičar Nik Kejv, nastupiće sa svojim bendom "The Bad Seeds" u beogradskoj Štark areni 4. juna.
  • exc

    22.01.2020 21:56
    Into my arms
    Sjajno! I poslace mu par svojih odela :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika