VIDEO: Legendarni Erik Kantona u novom spotu Lijama Galagera - saradnja sa mnogo paradoksa

Čuveni francuski fudbaler Erik Kantona ima glavnu "rolu" u novom spotu Lijama Galagera za pesmu "Once", u kojem glumi kralja.
Nije prvi put da Erik Kantona preuzima tuđi lik, ali je uloga koju ima u spotu Lijama Galagera po mnogo čemu zanimljiva.
 
Najpre, Galager, bivši frontmen kultnog Oejzisa, poznat je po svom velikom egu, ali u ovom spotu obukao je odelo batlera koji služi vino kralju - Eriku Kantoni. Ali, nije tu kraj zanimljivostima ove saradnje.
 
Lijam je dobro poznat po tome što je veliki fan Mančester sitija, dok je Erik Kantona u istoriji fudbala upisan i kao klupska legenda večitog rivala "građana" - Mančester junajteda.
 
U spotu batler Galager toči vino Kantoni, koji peva stihove pesme "Once". Spot je objavljen u momentu kada je Kantona ponovo došao u žižu sportske javnosti, jer se navršilo 25 godina od njegovog čuvenog "kung fu" udarca na utakmici protiv Kristal palasa.
 
Spot se završava tako što "kralj Kantona" seda na zadnje sedište Rols rojs, dok "batler Galager" uzima volan u svoje ruke. Hoćete još jedan paradoks čitavog spota? Galager nikada nije naučio da vozi automobil.
 
  • Миодраг

    02.02.2020 05:47
    A
    Зашто се није скинуо го? Уме он то и боље.
  • True

    01.02.2020 17:00
    Na dnevnom nivou voditelji radija pominju bracu Galager barem 5 puta. Ljudi aman vise.
  • Fggvhj

    31.01.2020 14:40
    Dva ludaka.


    Mislim da je kantona luđi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika