ABBA objavljuje novi album na jesen

Švedska grupa ABBA se vraća na scenu, Beni Anderson potvrdio je izlazak novog albuma na jesen i to će biti prvi materijal jedne od najuspešnijih muzičkih grupa u istoriji od njihovog raskola 1982.
Čuveni hitmejkeri iz Švedske poslednji album, The Visitors, objavili su davne 1981.
 
Član grupe Beni Anderson (73) otkrio je da su se on, Agnet, Ani-Frid i Bjorn vratili u studio nakon skoro četiri decenije i da su spremni da predstave nove pesme. Anderson je u razgovoru za jedan portal najavio novi materijal na jesen.
 
"Pesme će izaći ove godine, pretpostavljam nakon leta. Mogu samo nagađati, jer nisam u potpunosti siguran. Ne bi trebalo da dajemo lažna obećanja, ali, ako se ja pitam, biće u septembru. Nije to samo moja odluka, ali cilj je da izađu negde na jesen", rekao je Anderson.
 
Najavljene su dve nove pesme, koje će nositi nazive "I Still Have Faith In You" i "Don’t Shut Me Down". 
 
Grupa ABBA osnovana je 1972. u Stokholmu, a dve godine kasnije su osvojili Evroviziju s pesmom "Vaterlo", jednom od najpopularnijih pesama s ovog muzičko-televizijskog spektakla koji traje decenijama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika