Ozi Ozborn otkazao turneju zbog Parkinsonove bolesti

Ozi Ozborn otkazao je turneju po Severnoj Americi kako bi mogao da ide na lečenje od Parkinskonove bolesti.
Rok veteran otkrio je svoju dijagnozu pre mesec danas, a u aprilu će putovati kod lekara u Švajcarsku, piše BBC.
 
Trebalo je da se vrati na binu u Atlanti u Džordžiji krajem maja.
 
"Nažalost, neću biti u mogućnosti da dođem u Švajcarsku na lečenje do aprila, a lečenje traje od šest do osam nedelja", kazao je Ozborn čija britanska turneja još traje.
 
Razgovarajući o svom zdravlju u januaru, rekao je da ima "blagi oblik" Parkinsonove bolesti, za koju je saznao nakon pada od pre godinu. Popularni muzičar smatrao je da je bolje da otkaže turneju odmah i završi tretmane, kako ne bi došao u situaciju da otkazuje nastupe u poslednjem trenutku.
 
Zahvalio se fanovima na razumevanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".