Ozi Ozborn objavio novi solo album "Ordinary Man"

Stanar "Rock and Roll Hall of Fame" i dobitnik Gremi nagrada, pevač i muzički stvaralac Ozi Ozborn objavio je novi, dugoočekivani solo album, prvi u proteklih deset godina "Ordinary man".
Da bi proslavio dolazak albuma, Ozi je napravio istorijsko dešavanje, povezavši dve stvari koje jako voli, muziku i tetovaže. U 50 svetskih gradova, istovremeno, dešavala se promocija albuma tokom koje su fanovi mogli da dobiju tetovažu odabranu iz ekskluzivne tatu kolekcije inspirisane Ozijem.
 
Albumu "Ordinary man" prethodila su tri singla, "Under The Graveyard", "Ordinary Man" i "Straight To Hell".
 
"Ordinary man" je prvi solo album Ozija Ozborna u skoro deset godina.
 
Album je snimljen u Los Anđelesu, a na njemu su radili producent i gitarista Endru Vat, basista Daf Mekkejgan (Guns N' Roses) i bubnjar Čed Smit (Red Hot Chili Peppers). Osim njih, na albumu su učestvovali Ozijevi dugogodišnji prijatelji i saradnici Elton Džon, Sleš, Post Maloun, kao i Tom Morelo (Rage Against The Machine).
 
Možete ga preslušati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika