VIDEO: Novi spot grupe "Coldplay" inspirisan Orvelovom "Životinjskom farmom"

Bend "Coldplay" je objavio video spot za pesmu "Trouble In Town".
Inspirisana "Životinjskom farmom" Džordža Orvela, rediteljka Ofi Mekardl radnju je smestila u distopijski svet naseljen životinjama, uključujući svinje političare i prepredene lisice koje "vršljaju" ulicama.
 
Sav prihod od emitovanja pesme i videospota podeliće se između dve organizacije: Innocence Project, koja radi na poništavanju pogrešnih osuda u SAD, i ACFS, dobrotvorne organizacije za pomoć deci u Južnoj Africi, od kojih su neka učestvovala u snimanju vokala za originalnu pesmu.
 
Pesma "Trouble In Town" objavljena je na osmom studijskom albumu popularnog britanskog benda, koji je već predstavljen singlovima "Orphans", "Arabesque", "Everyday Life", "Daddy", "Cry Cry Cry" i "Champion of the World", piše "Sound guardian".
 
Dvostruki album "Everyday Life", koji čine dva konceptualna dela "Sunrise" i "Sunset", objavljen je krajem oktobra pod etiketom Parlophone/Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku.
 
Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji album dosad. Šesnaest dirljivih, intimnih pesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promena, policijske brutalnosti, itd.
 
  • /

    15.03.2020 10:30
    /
    botovi i ovde.
    stil ih odaje
  • Jelena

    15.03.2020 08:18
    Sta reci, bend koji zaista VIDI svet u kome zivi...respect.
  • Veki

    14.03.2020 19:18
    Odlicni kao i uvek!!!!*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika